Félresikerült életmódváltás

Mióta megszületett a kislányom, nem sok időm maradt magamra, a karácsonyi felfordulás pedig erre csak rátett egy lapáttal. Észrevettem, hogy nem csak lelkileg, hanem fizikailag is elhagytam magamat. Azt éreztem karácsony után, hogy betelt a pohár, itt az ideje a változásnak.

Összeszedtem magam, futócipőt húztam és megkértem a férjemet, hogy egy órára vigyázzon a gyerekre. Amíg én futni mentem, ők a lányom egyik óvodás társához mentek át. Mikor végeztem a futással, nem csak a mozgás öröme öntött el, hanem az is, hogy végre csönd van a lakásban. Elég komolyan vettem az életmódváltást, a futás után rögtön valami egészséges recept keresésébe kezdtem. Komótosan készítettem a turmixomat, amikor valami furcsa sistergésre lettem figyelmes. Kiléptem a nappaliba és megláttam, hogy folyik a víz az emeletről. Teljesen lesokkolódtam – csőtörés van?? Úrrá lett rajtam a pánik, hiszen fogalmam sem volt, hol találok így hirtelen egy vízszerelőt.

vízszerelés

Felhívtam a férjemet, aki gyorsan hazajött, és keresésbe kezdtünk az interneten, amikor is megtaláltuk a vizszereles.net nevű oldalt. Nagy örömömre az oldal nagyon könnyen átlátható volt, pár perc olvasás után meg is tudtuk állapítani a leírásuk alapján, hogy bizony csőtöréssel nézünk szembe. Felhívtuk őket, és szóltunk, hogy SOS vízszerelésre van szükségünk. Nagy meglepetésemre 1-2 óra múlva már itt is voltak nálunk, pont úgy, ahogy a weboldalukon írták. Nem számítottam rá, hogy ilyen gyorsan kiérkeznek, hiszen sajnos manapság nehéz ennyi idő alatt megbízható szakembert találni. Rögtön ránézésre is megmondta a vízszerelő, hogy az „izzadó” fal egy elég egyértelmű jele a csőtörésnek. Először megijedtünk a férjemmel, hogy most szét kell verni az egész falat, de az úriember hamar megnyugtatott minket, hogy modernebb módszerekkel dolgoznak, mint hogy lebontsa a falat. A vízszerelés ma már sokkal bonyolultabb, mint azt az ember gondolná. Teljesen új és innovatív megoldások is lehetőségünkre vannak. Ilyen modern megoldás a csőkamerázás, amellyel most találkoztam először. Ennek alkalmazásával rövid időn belül meg is állapította, hogy hol a törés, és elkezdte a szerelést. Nagyon elégedett voltam a munkájával: egyrészt azzal, hogy ilyen gyorsan házhoz jött, másrészt pedig azzal, hogy a precíz és alapos javítással is hamar végzett, így újra visszatérhetett az életünk az eredeti körforgásba. Nem is gondoltam, hogy a vízszerelés ennyire problémamentes és kellemes élmény tud lenni, ha egy valódi szakértő végzi a munkát.

Megfogadtam, hogy ha bármikor vízszerelőre, duguláselhárításra, fűtésszerelésre vagy egyéb folyóügyek javítására van szükségem, akkor őket fogom megkeresni. Külön plusz pont, hogy nem csak Budapesten belül jönnek házhoz, hanem egész Pest megyében, ugyanis nem sokára kiköltözünk a városból. Nagyon tudom ajánlani őket, ha gyors és precíz munkavégzésre van szüksége az embernek.

Még az életmódváltásom kivitelezéséhez is vissza tudtam térni pár óra múlva, tehát biztos vagyok benne, hogy kevés szabadidővel rendelkező sorstársaimnak is ugyanolyan hasznos lesz a vizszereles.net szolgáltatása bármilyen vizes probléma esetén.