A munka meghatározza az életmódot is!

Szerintem senki sem vitatkozna velem, ha azt mondanám, hogy egy ember életmódjára komoly hatással van a munkahelye milyensége. Meghatározza, hogy mikor kell ébrednie, mikor tud ebédelni, mikor tud pihenni vagy szórakozni.

Egyszerűen vitathatatlan, hogy egy jó munkahely megtalálása kardinális kérdés az életmódunk szempontjából. Ez saját tapasztalat! Nekem például a régi munkám nem volt jó, mert nem volt összeegyeztethető a tanulmányaimmal. Ez nagyjából így ment egy kerek éven keresztül, de aztán végre a váltás mellett döntöttem. Ezt akarom elmesélni.

Minden azzal kezdődött, hogy egy kedves barátom a TopiWork Iskolaszövetkezet – Diákmunka csapatát ajánlotta, akik hihetetlen segítséget adtak nekem abban, hogy ne csak egy rugalmas munkahelyem legyen, de még jól fizető is!

Itt a weboldaluk: topiwork.hu. Szerintem lessetek rá, ha diákok vagyok, és ha még pénzre is szükségetek lenne, akkor meg pláne!

Ezen a weboldalon egyszerűen lehetetlen, hogy ne találjatok egy olyan álláslehetőséget, ami megfelel a tudásotoknak és az időtöknek.

A TopiWork Iskolaszövetkezet – Diákmunka egy olyan lehetőség, amire egyszerűen nem szabad nemet mondani! Én sem tettem, és ezt azóta is az egyik legjobb döntésemnek tartom!

Tudom, biztosan van köztetek olyan, akiknek még idegen ez az egész. Állásinterjúra járni sokaknak stresszes, de a Topiwork minden segítséget megad ahhoz, hogy kiálljátok ezt a próbát!

TopiWork Iskolaszövetkezet – Diákmunka

A weboldaluk kezelése pillanatok alatt megtanulható! Szerintem percek alatt Te is megtalálod azt a munkahelyet, ami minden kritériumodnak tökéletesen megfelel!

Ha olvasod ezeket a sorokat, akkor fogadd meg a tanácsom: ne tétovázz, hanem ragadd meg a lehetőséget, amit a topiwork.hu kínál! Életed első munkahelye itt van előtted egy karnyújtásnyira! Tehát hajrá!