Az életmódom titka: az online beszerzőhelyek

Nem mondom, hogy csupa rohanás az életem, de azért örülnék a kicsit kevésbé zsúfolt hétköznapoknak. Pedig még nincs gyermekünk, na nem tudom, azután mi lesz majd! A párom is olyan, mint én, ezért amikor túltoljuk a munkát, és a szociális elemeink is lemerültek, sok énidőre van szükségünk. Olyankor mindketten érezzük, hogy semmilyen más formában nem tudunk jól visszatöltődni, csak együtt, vagy teljesen egyedül, egy kis olvasással, játékkal vagy kreatív alkotással. Sokszor a pakolásnál, takarításnál is azt érzem, hogy tiszta flow-élménybe tudok kerülni, persze attól a legtöbb házimunkát még kötelességnek élem meg, de néha jó tud lenni a monoton feladat, aminél másképp működsz, mint egy komoly szellemi koncentrációt igénylő dolog esetében. Ja és ahol tudok, időt spórolok: vásárolni például ritkán megyek személyesen, csak azt veszem meg olyankor, ami frissen kell.

Minden mást próbálok inkább az online vásárlással megoldani, mint ahogyan ez számos cég és magánszemély számára is praktikus megoldást nyújt. A minap akadtam rá egy nagyon különleges online áruházra, ami nem más, mint a Hunnia Kristály Kft. webshopja. A Hunnia Kristály immáron huszonkilenc éve foglalkozik elhivatottan a vendéglátóipari eszközök forgalmazásával, teszi mindent nagyon inkluzívan, beleértve az éttermeket, cukrászdákat, bárokat, de a pékségeket, bisztrókat, kifőzdéket, és az iskolai menzákat, kórházi étkezdéket is – ez ám a felhozatal és a tapasztalat! A termékeik kínálata igencsak lenyűgöző és megbízható minőségű, strapabíró termékeket kínálnak kifejezetten baráti áron. Úgy gondoltam, hogy ez hasznos infó lehet sokaknak, főként azoknak, akik ebben a szektorban dolgoznak, de még én magam is órákig el tudtam nézelődni az oldalon, és nem csak a rozsdamentes fazék miatt: bőven válogattam ki olyan dolgokat, amik jól jönnének a konyhámban… Szóval, ha nem érdekel a rozsdamentes fazék, akkor is fogsz náluk találni bőven hasznos eszközöket. Külön tetszett az, hogy az ételek csomagolására való eszközökön belül bőven található náluk környezetbarát alternatíva is – szerintem a mai világban már elkerülhetetlen, hogy ezekre a dolgokra is odafigyeljünk! A szép, különleges tányérok pedig bármelyik menő étteremben megállnák a helyüket – akár a fine dining helyekről se feledkezzünk meg!

Tehát rozsdamentes fazék ide vagy oda, mindenki számára akadnak érdekes dolgok az oldalon, és nem csak a szép és izgalmas termékek, hanem a hasznos olvasnivalók is figyelemreméltóak! Tök sok újdonságot tudtam meg a bejegyzéseknek köszönhetően, szóval ez az élmény is mindenképp hozzájárult ahhoz, hogy kifejezetten hasznosnak ítéltem meg a weboldalt. Merem ajánlani másnak is ezt a kellemes időtöltést egy kis kitekintés gyanánt – a vásárlást pedig nemkülönben! Kattints bátran a Hunnia Kristály oldalára, és fedezd fel ezt a lenyűgöző kínálatot!