Az életmód jellemzi a személyiséget is

Nagyon sokat elárul az ember személyiségéről az, hogy milyen életmódot folytat. Gondolhatunk a táplálkozására, az öltözködésére. Régen én váltig abban a hitben éltem, hogy nem vehetem fel kétszer ugyanazt a ruhát. Mindig valami újat kell mutatni a világ felé. Mondanom sem kell, a számlám hónap végére lenullázódott.

A szüleim nem így neveltek persze. Ők inkább a spórolás hívei voltak. Egyszerűen amikor kikerültem a nagyvilágba, akkor váltam ilyenné. Ahogy teltek az évek, teljesen átalakult az életem. A glutén-és a laktózérzékenységem megállapítása után sokkal visszafogottabb lettem. Elkezdtem magamra és az egészségemre is gondolni. Nem mondom, hogy így se költekeztem néha feleslegesen, de sokkal kevesebb dolgot vettem meg magamnak.

Pár évvel ezelőtt kiesett a zsebemből a telefonomon. Annyira ripityára tört, hogy nem lehetett már megmenteni sajnos. Vagyis lehet lett volna rá esély, de én inkább egy újért szaladtam a boltba. Ha jól emlékszem, akkor jött ki abból a modellből a legújabb típus. Mondhatni pont jókor ment tönkre.

Egy olyan készülékre volt szükségem, amit sportolás közben tudok használni. Fontos volt számomra, hogy tudjam mérni a pulzusomat, a megtett távot, az időt, az arányokat. Sokszor ez alapján értékeltem egészségileg a napi teljesítményemet a bevitt kalóriákkal egyhuzamban. Nem tudom, hogy kinek az ötlete volt a számlálós módszer, de örök hálám, hogy nem kell külön alkalmazásokat letölteni.

Visszatérve az új mobilra, sikerült megvennem a legújabb változatot. Nagyon boldog voltam. A boldogsághormonjaim az egekben voltak. A vásárlás után gondoltam, meglepem magam egy kis reggelivel, de szigorúan csak és kizárólag egészséges étek jöhetett szóba. Nem messze az üzlettől találtam egy mindenmentes boltot, ahol finom süteményeket árultak. A kedvenc mignonom is volt a pultban. Mielőtt fizettem volna, gondoltam, szétnézek jobban is. A választék az mérhetetlenül nagy volt. Olyan márkák termékei ültek a polcokon, amivel még Magyarországon nem is találkoztam.

Épp nyúltam volna az egyikért, amikor a vadiúj telefonom kiesett a kezemből, majd a földön landolt. Teljesen lefőttem, amikor megláttam, hogy az eleje és a hátlapja is teljesen széttört. Szinte már a pánikroham kerülgetett, amikor az egyik kedves eladó hölgy odajött hozzám segíteni. Ő tanácsolta, hogy ne keseredjek el, inkább keressem fel az egyik mobiltelefon szerviz Budapest szolgáltatását, az LCD FIX-et.

Ez a cég 2015-ben nyitotta meg az üzletét a főváros egyik legnagyobb bevásárlóközpontjában. Azóta folyamatosan fejlődtek, piacvezetővé váltak. A weboldalon olvastam, hogy több telefontípus kijelzőjének és akkumulátorának cseréjével foglalkoznak, de emellett adás-vétellel és kiegészítők vásárlásával is felkereshetjük őket.

Az LCD FIX márkafüggetlen gyorsszervizében nem kell napokat várni a készülékre, a legtöbb javítás egy órán belül elérhető, és még időpontot sem kell foglalni. Kiemelten fontos megemlíteni, hogy a gyorsaság nem jár felárral. A kijelzőknél nem tesznek különbséget sem színben, sem felbontásban, sem pedig érzékenységben. Az adatok biztonsága miatt sem kell aggódni. A javítás során nem vesznek el, jelkód megadására sincsen szükség.

A legnépszerűbb mobiltelefon szerviz szolgáltatásaik a már említett kijelző csere és akkumulátor csere. A mobilokhoz tartozó szolgáltatások árai a cég weboldalán részletesen megtalálhatóak.

Piacképes áron, prémium színvonalon, ügyfélközpontú stratégiával, 6 hónapos teljes körű garanciával dolgoznak. Mondhatni az LCD FIX Allee a kijelző specialista. Mindig a legjobb minőségre törekednek. Készleten tartják az általuk javított típusok alkatrészeit, így a legtöbb esetben nem kell napokat várni arra, hogy visszakapjuk a mobilunkat. Amíg ők dolgoznak az eszközön, addig mi egy kávét is megihatunk, de akár be is vásárolhatunk.

Kedvező áron, bontott, új, utángyártott, gyári felújított és gyári új alkatrészekkel dolgoznak együtt, így mindenki megtalálja azt, amely számára és a pénztárcájának a leginkább megfelel.

Amennyiben a telefonunk kijelzője betört – mint például az enyém -, megrepedt, befolyt, zöld csíkos, vagy egyáltalán nem reagál, akkor nem szabad kétségbe esni, mert az LCD FIX-et bármikor felkereshetjük. Az egyik leggyakoribb probléma, amivel hozzájuk szoktak fordulni, az a kijelzők cseréje. Fontosnak tartják, hogy az ügyfelek tisztában legyenek az általuk alkalmazott szerviz irányelvekkel.

A megfelelő minőségben kivitelezett telefon kijelző csere egyik legalapvetőbb kritériuma a megfelelő, minőségi alkatrészek kiválasztása, hogy a javítás hosszútávon is megbízható legyen.

Ebben a mobiltelefon szerviz budapesti üzletben csak és kizárólag eredeti, beszállítótól érkező service pack-os kijelzőket alkalmaznak javítás során. Ezek általában tartalmazzák a középső keretet, egy új akkumulátort, illetve a gyári ragasztókat a hátlap rögzítéséhez, így képesek az újkori gyári állapot helyreállítására. Hát nem nagyszerű?

A sokéves tapasztalat alapján az ügyfelek legfontosabb igénye a gyári minőségben elvégzett szolgáltatás mellett az, lehetőleg egy órán belül elérhető legyen a javított eszköz. A minőségi alkatrészek használatán túl, minden elvégzett javításra 6 hónapos garanciát vállalnak. Ha bármilyen probléma adódna, akkor az ügyfeleik visszavihetik a készüléküket, és az üzlet munkatársai megoldják a problémát.

Nagyon fontos annak a ténynek a megemlítése, hogy nem minden esetben kell rohanni egy új telefonért. Az LCD FIX-nél a javítási árak nem haladják meg a készülék piaci értékének 30 vagy ötven százalékát.

Ha megnézzük az akkumulátor cseréjéről szóló menüpontot, akkor ott is azt látjuk, hogy ugyanolyan minőségben nyújtanak ezen a területen is szolgáltatást. Ha mobilunk teljesítménye jól látható módon lecsökken, vagy hirtelen lemerülési problémák, véletlenszerű kikapcsolódások lépnek fel, akkor valószínűleg az aksi cserére fog szorulni. Egyes magasabb kategóriás telefonoknál egy ilyen műveletre akkor van szükség, amikor az akkumulátor élettartama eléri a maximális ciklusát, vagy meghibásodik. A csere után az új alkatrésszel újra minimum egy teljes napot ki fog bírni a készülék.

Ki kell emelni azt is, hogy javítás után nem is kell számítani semmiféle hibaüzenetre. Mivel egyes modelleknél ez a mobilszerviz képes arra, hogy az akkumulátor eredeti chipjét az új akku cellára átülteti, így a készülék továbbra is meg tudja határozni az új akksi kapacitását.

Mint ahogyan azt korábban említettem, felvásárlással is foglalkoznak az LCD FIX-nél. Sőt, a weboldalukon telefontípus alapján rá is kereshetünk az aktuális értékekre. Mint írják, ha túl szeretnénk adni a telefonjainkon, vagy éppenséggel sérült, hibásan működő vagy letiltott eszközről van szó, akkor sem szabad pánikba esni. Náluk azonnali ajánlatokat kapunk. Választhatunk a személyes készpénzes vagy a posta beküldés után az átutalásos fizetés közül.

Azért érdemes egy ilyen feladatra is felkérni ezt az üzletet, mert így legalább nem kell bajlódnunk a készülékeladással. Korrekt ajánlatot adnak, amely méltányos a mobil értékéhez. A legtöbb esetben az üzletek nevetséges összegeket ajánlanak fel az emberek számára, de itt tisztességes és becsületes viselkedésre lehet számítani. Gyorsak, és mindenhez nyitottan állnak.

Az LCD FIX a Budapest Allee-ban található meg, az Októberhuszonharmadik utca 8-10., 1. emeleten, a főbejárat felőli oldalon. A megadott e-mail címen és telefonszámon pedig készséggel állnak a rendelkezésünkre.