Életmód változtatás és székhely szolgáltatás igénybe vétele

Nem gondolnád, de a kettő össze függ. Mivel mostanában, egy-két hónapja nagy változtatásokat tettem az életmódomban, így kevesebb lett a stressz, nem szorongtam annyit, és végre bele vághattam a nagy álmom megvalósításába, céget alapítottam, és székhely szolgáltatást is igénybe vettem mellé.

Na, de mi is ez, mert szerintem a laikus ezt nem tudja. Én se tudtam, amíg rá nem kerestem, és meg nem találtam a https://szekhelyszolgaltatas24.hu/ oldalát, ez nagyon nagy segítség volt. És ez is közrejátszott abban, hogy végül őket választottam.

Az oldal egyből oldal két lehetőséget kínált: egy Újlengyel székhelyű verziót, és egy budapesti lehetőséget, ami valójában kettő volt, hiszen két cím között lehetett választani. Mindkét opció esetébe részletesen leírták, mire lehet számítani, ha az ügyfél rászánja magát, és egyezséget köt ezzel a szolgáltatóval. Újlengyel esetében megszabadulhatsz az iparűzési adódtól, hiszen Újlengyelben erre az önkormányzatnak nincs se igénye se kvázi törvénye rá, hogy behajtsa rajtad. A szolgáltató elmondása szerint Magyarországon nem csak Újlengyel ilyen település, de ők itt tudnak neked székhelyet biztosítani, ha így van rá igényed. Ezenfelül a székhelyszolgáltatás keretein belül először is, ha még nincs céged, ingyen és bérmentve alapíthatsz rajtuk keresztül, nekem ez nagyon sokat segített. Természetesen, ha van már céged, itt céget módosítani van lehetőséged, hiszen a székhely bejegyzése miatt úgyis kell, szóval két legyet tudnál ütni egy csapásra. A menet ezután ugyanaz: egy óra, majd telefon és email. Személyesen csak aláírni kell menni.

Ezzel szemben, ha a pesti opciónál egy tárgyalóval is szolgálnak majd, amit ingyen igénybe vehetsz, ha a cégednek szüksége van rá. Természetesen ugye az Újlengyelben található székhely még mindig iparűzési adó mentes, ahogy már említettem. Egy kezdő vállalkozásnak, akinek még nincs neve a piacon, csak próbálja kiépíteni azt, egy ilyen jó megjelenést és presztízst kölcsönző tárgyaló pont nagyon is kapóra jöhet. Plusz, mivel még kicsik, az állam nem vesz tőlük annyit el iparűzési adóban, így a tízessel olcsóbb szolgáltatás sokkal jobban megérheti nekik. Igen, egy pesti szolgáltatás esetében 30 ezer forintot kének a cégtől 6 hónapra, plusz egy hónapot teljesen elengednek.

Szerintem érdemes mindenkinek körülnézni a https://szekhelyszolgaltatas24.hu/ oldalán, aki cég alapításon, vagy székhely szolgáltatáson gondolkodik. Kerülni nem kerül semmibe, de hasznosnak nagyon is az lehet.