Egy újabb vidám nap – köszi napelem!

Nektek milyen napotok van ma? Nekem nagyon szuper, mert végre beteljesedni látszik az álmom! Mindig vágytam egy zöld otthonra, ami valamilyen formában saját magát tartja fenn és most úgy tűnik, hogy ez létre jöhet! Hogy hogyan? Találtam egy oldalt a neten, ahol segítenek az egész procedúra lebonyolításában.

Nem kell mást tenni, csupán beírni a keresőbe, hogy sporoljnapelemmel.hu. Ők egyrészt nagyon sok hasznos és fontos információt írnak a honlapjukon a napelemes rendszerekről, azok működéséről, kulcseszközökről és úgy általánosságban erről az egészről. Másrészt pedig segítenek az egész folyamat lebonyolításában a tervezéstől a kivitelezésig. Semmi mást nem kell tenni, csak megadni a honlapjukon az éves energiafogyasztásunkat valamilyen formában, illetve az elérhetőségeinket megadni nekik, hogy aztán ők visszahívhassanak bennünket. Először egy telefonos beszélgetésre, igényfelmérésre és egyeztetésre kerül sor, aztán pedig ha elégedett a megrendelő és tudnak segíteni egymás dolgaiban, akkor egy személyes terepszemlére kerül sor. Ezután pedig már készülhet a konkrét árajánlat a konkrét kiviteli elemekkel és rendszerrel.

Nagyon sokat nyom a latba egy ilyen rendszer a házban, hiszen ez azt vonja maga után, hogy elbúcsúzhatunk a villany számláktól. Sőt, ha ügyesek vagyunk, mindent, amit csak lehet villamos üzeművé varázsolunk és ezáltal nem csak a megtérülést gyorsítjuk meg, de közben ugyancsak búcsút inthetünk a gáz és más egyéb közüzemi számláknak is. Egyszerűbb mint az egyszer egy! Csak egyszer kell befektetni egy komolyabb összeget és azután a rendszer feltehetőleg 20-25 évig gond nélkül kiszolgál minket, hiszen ilyen élettartamra van tervezve. Tehát végtelenül megbízható és egyértelműen azért van, hogy fenntarthatóbbá tegye a jelen világunkat. Nekem ez rendkívül fontos szempont a mindennapi életemben, éppen ezért nagyon remélem, hogy ez az álom előbb-vagy utóbb megvalósulhat!