Gyermeknap alkalmából ajánlok egy kiváló bababoltot

Tudtátok, hogy volt 3 olyan év az 50-es években, amikor június első vasárnapján volt megtartva a gyermeknap? Korábban pedig gyermekhetet is tartottak. Mostanra a gyermeknap már minden évben május utolsó vasárnapján van megtartva.

Ilyenkor mi közös családi programokat szoktunk szervezni figyelembe véve a gyerekek kívánságait, de most programlista helyett egy olyan szuper online baba webáruházat szeretnék bemutatni nektek, ahonnan nem csak gyermeknapra, hanem bármikor megrendelhettek minden szükséges baba és gyerek dolgot. Ez pedig nem más mint a https://www.lord.shop.hu/bababolt oldal.

Bár bababoltként említettem, nem csak a kicsiknek, hanem a nagyobbaknak is lehet találni termékeket, akár fürdetésről, fürdésről, etetéstől, testápolásról van szó, de még cuki seb tapasztok is találhatók a kisebb sérülések kezeléséhez.

Milyen fő termékek között tudsz választani a https://www.lord.shop.hu/bababolt oldalon?

A fürdetés kategóriában a törölközőktől a fürdető habokon át a samponokig sokféle termék közül lehet választani. Az Etetés kategóriában lehet meglelni a poharakat, kanalakat, előkéket, valamint olyan csomagokat is, amikben egy táskában található uzsonnás doboz és kulacs, ami a nagyobb gyerekek számára biztosíthatja az uzsonnát. A Naptejek kategóriában FF50+ faktorszámú napvédő spray található. A Ruhanemű kategóriában a rövid vagy hosszú ujjas bodykon túl párnákat, válltáskákat, harisnyákat és zoknikat is lehet vásárolni. Annak érdekében, hogy gyorsan rátalálhass a nedves wc papírokra, külön kategóriába rendezik őket, amiben egyébként nem csak gyerekek részére, hanem felnőttek részére is található nedves wc-papír. A Testápolás kategóriában a testápolón kívül hintőporok és olajok is találhatók. A Samponok kategóriában többféle márka megtalálható, és a kiszerelések is igen változatosak. Nálunk nagy kedvenc lett az Andry Birds 2in1 tusfürdő és sampon. A Popsikrémeknél most Sudocrem, Neogranormon, Poppycrem és Gabi termékek közül lehet választani. Itt is különböző méretű dobozok, tubusok közül lehet választani. A Fogápolás kategóriában a legcukibb fogkeféktől a különféle ízesítésű és különféle mintázattal ellátott fogkrémek lelhetők fel, ezekkel biztos, hogy nyűg helyett játékként fogják megtanulni a fogmosás fontosságát a kicsik. Ha pedig a kicsiket apróbb sérülés éri, akkor a Seb tapasz kategóriában lehet olyan sebtapaszok közül választani, ami biztos, hogy egy kis vidámságot fog csempészni a sérülés ellenére.

Ahogy pedig korábban említettem, nem csak a gyerekeknek lehet itt vásárolni, ajánlom, hogy nézzetek szét a többi menüpontban is, ahol sok egyéb terméket is felfedezhettek. Például, ha apának épp közeleg a születésnapja, a babaholmik vásárlása mellé egy férfi parfümöt is be lehet dobni a kosárba, és már is két legyet ütöttünk egy csapásra.

A LORD Shop webáruházban egy kedvezménypont rendszer is van, aminek köszönhetően kedvezményesebb vásárlásokat lehet elérni. Ehhez csupán regisztrálni kell az oldalra, és belépve leadni a rendelést. A pontrendszer nagyon egyszerű, 100 forintonként írnak jóvá 1 pontot. Minden terméknél megjelenítik a termékoldalon a vásárlással megszerezhető pontokat, amit az árak felett lehet látni. Már akár 6000 forintos vásárlás felett be lehet váltani a pontokat, ilyenkor egy pont egy forintot ér. Vagyis egy-két nagyobb vásárlás után már több száz vagy akár néhány ezer forintot is lehet spórolni. Így nagyon megéri mindig itt beszerezni a baba és gyermek cuccokat, és akár néhány felnőtt, valamint a háztartásba szükséges termékeket. Belépve pontosan lehet látni azt, hogy mennyi kedvezményponttal rendelkezünk és a felhasználható egyenleget is. Annyi kikötés van, hogy ezeket a kedvezménypontokat kosár értékének maximum 50%-ig lehet beváltani, vagyis például tízezer forintos vásárlás esetén maximum ötezer forint fizethető pontokkal. Ez szerintem egy nagyon szuper lehetőség, ne féljetek élni vele!