Régóta nem tartom számon milyen nap van ma, apróhirdetésre minden nap ideális

Mindig úgy képzeltem tinédzseren, hogy ha felnövök nem lesz gondom semmire, hanem csak azt csinálom, amit szeretnék. Nem tudom miért alakult ki nálam ez, mert szüleimet láttam, hogy rengeteget dolgoznak azért, hogy mindenem meg legyen. Valami oknál fogva nálam még is kialakult a carpe diem életmód. Gimnazistaként még érthető, hiszen szegény gyerek az iskolai stresszt le kell, hogy vezesse a barátai közt valamilyen módon, de ahogy idősödik az ember, egyre kényelmetlenebb és veszélyesebb ez a fajta életvitel. Jó a mának élni, szerintem minden ember megtenné, ha lehetne, de az élet azért kicsit több ennél. Jó, ha az embernek vannak tartalékai, hogy minél kevesebb meglepetéssel kavarjon be az életébe. Mindenesetre én még sem a biztos életet választottam. A napról napra élésben azt szeretem, hogy mindennap motivált vagyok az életben maradásért. Nagy segítségem ebbe nekem a nextapro.hu. Nem tudom miért pont ennél az apróhirdető oldalnál tettem le a voksom. Talán azért, mert nem nagyon fordult elő az, hogy valamit ne sikerült volna eladnom. Mondjuk, mindig ügyelek arra, hogy jó képeket tegyek fel és vicces, meggyőző szöveget írjak. Ez az alapja annak, hogy a barátaim is megdicsérjek és mondják – már megint milyen jó az apród! Bár ehhez elengedhetetlen a kifogástalan weboldal. Amikor ráleltem az oldalra, emlékszem nagyon tetszett benne az, hogy össze tudom kapcsolni az egyik közösségi oldalon lévő felhasználófiókommal, így a regisztrációt két kattintásból meg tudtam oldani! Nem szeretek túl sok helyre regisztrálni, nem akarom, hogy túl nagy legyen az internetes lábnyomom. Így is már túl sok minden van rólam a neten, pedig elég web ellenes vagyok… Csak hát a mai korban nehéz kikerülni az internetet, plusz akkor, ha az olyan remek aprós oldalt használ az ember, ahol ingyenes a hirdetés feladás. Ingyen hirdetni több százezer, akár milliós tömegnek felbecsülhetetlen. Elég nagy a matematikai esélye annak, hogy valakinek pont az én kiselejtezett, vagy már nem használt holmim kell!

Ez azonban oda-vissza igaz.

Én is mindig számtalan számomra értékes dolgot lelek, ha böngészem az oldalt. Jobban szeretek másoktól vásárolni, mert minden egyes vételemhez, kapok egy rövidke kis történetet, hogy mit élt már meg az adott tárgy. Így sokkal személyesebb lesz számomra, mint a boltban vásárolt társai. A kedvenc fogásom egy online szerepjátékos pulóver volt. A kedvenc frakcióm jelképét lehetett felismerni a mintáján. Teljesen új állapotban sikerült hozzájutnom. Na, jó. Talán az első tulaján egyszer volt, de még így is bőven megérte, hogy az eredeti ár harmadáért tudtam megvásárolni. Az ilyen aprókért imádom ezt az oldalt!

A másik kedvenc történetem az, amikor egy porszívót vásároltam. A személyes átvételnél egy elég furcsa nőt ismerhettem meg. Nem hiszem, hogy teljesen normális volt, de legalább nem volt veszélyes. Elmondta a porszívóról, hogy el van átkozva, mert a kislánya felszívta vele, a nagyszülei hamvait és azóta megannyi szerencsétlenség történik a házban… Nem tartottam túl jó marketing dumának, kicsit meg is ijedtem, bár nem vagyok babonás, de ettől a történettől felállt a hátamon a szőr. Mindenesetre megvásároltam és szerencsére kifogástalanul működik és legalább gazdagodtam egy remek történettel is!

Jó sok dolgot sikerült már vennem és eladnom is a Nextaprón, és mai napig szívesen használom az elegáns designja miatt. Könnyen kezelhető és kiváló apróhirdetések vannak rajta, és úgy gondolom, mivel még viszonylag friss, (ha jól tudom 2015-ben kezdett el működni) ezért nincs tele csalókkal, akik át akarnék verni az embert. Én biztosan még jó sok ideig fogom használni, mert bevált és az egyik legjobb, legmegbízhatóbb oldalnak tartom a maga műfajában! Ilyenkor szoktam azt mondani; jó érzés, hogy egy nagyszerű dolognak lehetek a részese, mert az életemet több oldalról megkönnyíti és hozzásegít olyan értékekhez, amiért máshol jóval többet fizetnék!