Tökéletes ajándék egy kiegyensúlyozott élethez

Kiegyensúlyozottság! Mantrázom magamnak minden nap, minden reggel és minden este. A legfontosabb a kiegyensúlyozottság. Nem boríthatja fel az életemet egy nagyobb változás. A tökéletes munka- és életritmus megtartása nagyon fontos számomra. Nem azt mondom, hogy nincsenek váratlan események, csak azt, hogy jobb fejben felkészülni rájuk. Ha elkerülhetetlenek, akkor is csak a felkészültségre számíthatunk. Persze nem gondolom, hogy pont én lennék a tökéletes példa a kiegyensúlyozottság témakörében. A legfurcsább pont az, hogy erre egy olyan barátomat tudom felhozni, akinek már gyereke is van.

Bizony, kedves barátom és párja már a második csöppséget várják, mégsem látom azt, hogy ez egy pillanatra is meg tudná zavarni az életüket. Amikor csak tehetem próbálok példát venni róluk és a szervezettségükről. Erről sosem késő tanulni. A számos tanács után, amit ez ügyben kértem tőlük úgy gondoltam, hogy ideje valamivel nekem is kedveskednem cserébe. Meg is fogalmazódott bennem, hogy amit keresek, az a szabadtéri kismama fotózás. Hol is találhatna az ember ehhez jobb lehetőséget, mint Szoboszlai Kriszti profi fotósnál? Igen, egy profi fotós tudja csak azt a minőséget nyújtani, amit egy ilyen kaliberű ajándék esetén az ember szeretne adni. Nem is kérdés, hogy egy hasonló fotós kezei közül kerülnek ki csak az igazán kiváló képek és alkotások. Hiszen egy fotózás nem csak egy gép kattintásából áll. A https://szoboszlaikriszti.hu/ oldalon elérhető információk és képek is erről árulkodnak: ez egy komplex feladat. Egy olyan kép mögött, amit ezen az oldalon láthatunk sok óra munkája áll. A sok különleges megvilágítás, a játék az árnyékokkal, vagy csak az alakok egymáshoz képesti elhelyezése, ami már magában is kifejezi a fotóalanyok egymáshoz fűződő viszonyát egy igazi szakértő kezét igényli. Ebben tökéletesen meg is egyezik a keresleti és kínálati oldal azoknál, akik meglátogatják Szoboszlai Kriszti oldalát az igényeikkel. Legyen szó esküvői fotózásról vagy legyen az az általam is kitalált szabadtéri kismama fotózás, itt megtalálja az ember, amit keres.

Fontos persze a szabadtéri fotózás támasztotta speciális igény is. A https://szoboszlaikriszti.hu/ oldalon bemutatott képekből csak úgy sugárzik a szakértelem és az ügyesség. A különleges kültér adta fény és időjárás egy ügyes fotós kezei között előnnyé kovácsolható. A képek között bőven lehet keresgélni és találni is nekünk tetszőket. A bemutatásra szánt fotók könnyen elcsábítják az embert, ha minőségi képekre vágyik. Az első benyomást természetesen maga a weboldal teszi, amire semmi panasz nincs. Pontosan olyan, mint amilyet elvárna az ember egy fotós oldaltól: letisztult, egyértelmű és igényes. Szinte egyenesen, nyílként mutat arra a szolgáltatáscsomagra, amire igényünk van. Persze a portfólió szélessége is kiemelendő. igazi nagy üzemet láthatunk itt, a családi vagy egyéni fotózások Mekkája ez, ahova csak felugrik az ember és már azon kapja magát, hogy a szabad időpontokat böngészi.

Pontosan erre volt szükségem! Kismamává válni, teljes családdá válni nagyon is különleges és meghitt időszak, ezt pedig megéri megörökíteni. A megfelelő megörökítést csak egy olyan fotós kezébe adnám, aki olyan minőségi képekkel tudja képességeit bizonyítani, mint amit a https://szoboszlaikriszti.hu/ oldalon is látok. Ha valakinek még ezek után a kivételes képek után is kérdéses lenne, hogy az itt igényelt fotós szolgáltatás esetleg nem úgy kapná el a kismamaság hangulatát, ahogy azt elvárná, még mindig olvashat mások véleményéről az oldalon. Ugyanakkor elrettentő véleményt itt sem találna senki, ami nem meglepő. A fotós vállalja, hogy nem csak a szakértelmet biztosítja ehhez a fotózáshoz, de a hangulat és a megfelelő közeg biztosítása is alap dolog, főleg egy olyan helyzetben, ahol a meghittség kulcsfontosságú. A páros, illetve az egyedüli kismama fotózások is opcionálisak, egészen a kisebb családi fotózásig el lehet menni. Ami pedig szuper kiegészítés: kutyusos kismama fotózás! Igen, sok család elengedhetetlen tagja a kiskedvenc, aki a gyerekekkel együtt nő és kiveszi a részét az otthon hangulatából. Különleges lehetőség, hogy itt akár vele is kiegészülhetnek a kismama fotózások. A ruházati választások is vegyesek, a kismama fotózáshoz akár saját, akár helyben választott ruhákat is lehet viselni, kedv szerint. A kapcsolatfelvétel egyszerű és magától értetődő, a válasz pedig gyorsan érkezik, sőt, speciális kéréseket akár hívásban is le lehet beszélni.

Hamar ki is tudtam választani az igények szerinti legjobb csomagot és a zsebemben ezzel a különleges ajándékkal elindultam látogatóba. A fotózásnak végül persze nagy sikere volt, de hát ilyen, ha az ember profikkal dolgozik együtt, mindenki örül a végén.