A korlátlan motoros jogosítvány akár egy új életmódot is jelenthet

Tizennégy éves voltam, mikor az első motoros vizsgámat letettem. Akkor még ugye csak a kis 50 köbcentisre lehet megszerezni, de nekem a világot jelentette. Végre nem voltam rászorulva, hogy ha menni akartam valahova, akkor meg kellett kérnem valamelyik szülőmet, hogy vigyen el, hanem csak felpattantam, és a magam kis visszafogott módján száguldottam. Aztán ahogy felnőttem, a szikrája még ott izzott bennem a motoros életnek, de sajnos nagyon háttérbe szorult a sok kötelesség mellett, és ha nem kapom meg egy barátomtól a motorjogositvany.com/kategoria/a-korlatlan linket, akkor talán fel sem éled bennem a szunnyadó vadember.

motorjogositvany.com/kategoria/a-korlatlan

Régen szépen apránként haladtam előre, egyre nagyobb és nagyobb motorokra tettem le a vezetői engedélyt, de mire elvégeztem az egyetemet, és munkába álltam, sajnos annyira kevés időm és energiám maradt, hogy a korlátlan motoros jogosítványt már nem tudtam megszerezni, pedig kitűzött célom volt. De van az úgy, hogy a kötelesség mindennél előbbre való. Sajnos pont ez a mentalitás vezetett oda, hogy testileg-lelkileg kis híján belerokkantam.

Amikor élete első pánikrohama rátör az emberre, akkor az baromi ijesztő. Állítólag az asztmás roham vagy a szívroham hasonló, mindenesetre nekem elég volt ahhoz, hogy pár napra teljesen munkaképtelenné váljak. Ez egy intő jel volt arra nézve, hogy a munkában is van határ, ha 0/24-ben ez határozza meg minden napomat, hetemet, akkor rövid idő alatt ki fogok égni. Hónapokig jártam utána pszichológushoz, de a végeredmény mégis az lett, hogy vissza kell vennem a tempóból és találnom kell magamnak valami kikapcsolódási formát. Ezen elgondolkodva jutott eszembe, hogy leporolhatnám a motorozást, sőt, akár még az utolsó motoros jogosítványt is megcsinálhatnám. Sokat nézelődtem, és végül egy barátom hívtam fel rá a figyelmemet, hogy egy fórumon nagyon ajánlják a motorjogositvany.com/kategoria/a-korlatlan oldalt, mert ott minden információt meg lehet találni a témában, ráadásul még egy kupont is le lehet tölteni motoros ruházatokhoz!

Nekem több se kellett, rögtön mentem is fel és minden tudást magamba szívtam, amit csak lehetett. Már a következő héten beiratkoztam a legközelebbi autós-motoros iskolába, hogy minél hamarabb visszahozzam magam a régi szintre és sikeresen le tudjam tenni a vizsgát. A fórumon, ahol a motorjogositvany.com/kategoria/a-korlatlan szerepelt nagyon sok érdekes vélemény, látásmód is hangot kapott még a motorozással kapcsolatban, úgyhogy egy másik nagy döntést is hoztam: otthagytam a munkámat. Azóta vállalkozó vagyok, rengeteget motorozom, és sokkal nyugodtabb vagyok, mint előtte bármikor.