Egy fotó fal bármilyen rendezvény hangulatát feldobja

Aki szervezett már bármilyen rendezvényt, tudja, hogy nem olyan egyszerű, mint amilyennek elsőre látszik. Ez minden rendezvényre igaz, függetlenül annak témájától, létszámától. Egy pár tucat embert megmozgató üzleti hétvége megszervezése is legalább akkora feladat, mint egy több száz fős lakodalomé. A rendezvények szervezése külön szakma, bár sokan vannak olyanok, akik önmaguk vágnak bele a szervezésbe. Ennek is nagyon nagy a létjogosultsága, hiszen sokan szeretnek egy kicsit mást is kipróbálni, a hosszú irodai, íróasztalnál, táblázatokkal töltött napok után egy kis levegőhöz jutni. Ilyenkor jön jól egy rendezvény, melynek megszervezése változatos feladatokat, döntéseket kínál. De maradjunk a másik példánknál, a lakodalmaknál. Egy esküvő megszervezése sem egyszerű feladat.

Sok-sok kérdésre kell választ találnunk, mielőtt egyáltalán belekezdünk a szervezésbe. Ezek a kérdések pedig lefedik szinte az egész rendezvényt. Hol, mikor, milyen létszámmal. Ezek az alapok. Amikor pedig már túljutunk azon, hogy megvan a dátum, összeállt a vendéglista, megvan a dekoros, a süteményes-tortás, a menü is kész, a ruha és a fodrász-sminkes is beírta a naptárába az időpontot, sőt, már a fotós és a videós szerződése is alá van írva, akkor jönnek a további kérdések. Az aggódás, hogy jó, jó, de mi van ha az emberek unatkozni fognak? Kéne valami, ami örömet okoz, amit bárki használhat, ami egész este rendelkezésre áll, ami vidám perceket szerez bárkinek.

Mi lehet a megoldás? A szelfigép. Egyre többen választják plusz szolgáltatásnak, élménynek a szelfigép bérlését az esküvőjükre. Hogy mit is tudnak ezek a gépek? Vidám kiegészítőkkel, szelfiket lehet készíteni. Különleges, vidám, színes, bohókás szelfiket. Egy esküvőn az is fontos, hogy milyen a fotók háttere. A selfiegep.hu kínálatában épp ezért fotó fal hátterek is szerepelnek, változatos színekben és mintákkal. Azért, hogy a rendezvényen, jelen esetben az esküvőn részt vevők egységes háttér előtt fotózkodjanak. Most pedig nézzük is meg alaposabban, hogy milyenek is ezek a fotó falak.

A selfiegep.hu-nál fontos, hogy a fotófalak összehangolhatók legyenek az esküvő színeivel, mintáival, színvilágával, ezért többféle falat is kínálnak. Nagyon népszerű a romantikus virágos háttér, mint ahogy azok is, melyek pasztell színeikkel kedvességet, harmóniát sugároznak. Vannak egyszerűbb, klasszikus és modern hátterek is. De hogy milyen méretben is elérhetőek ezek a fotó falak?

240×240 centiméteres méretben állnak rendelkezésre, ez pedig akkora felület, ami elég, hogy elkészüljenek a tökéletes, szelfik, a megnyerő fotók. És hogy hogy kerül a fotó fal a rendezvény helyszínére? A megbeszélt időpont előtt már egy órával megérkezik a fotó fal a helyszínre, azért, hogy a szükséges beállításokat el lehessen végezni. Persze bármikor előfordulhat, hogy a falat el kell mozdítani a helyéről, ebben is van segítség, hisz a selfiegep.hu munkatársa a rendezvény teljes ideje alatt a helyszínen tartózkodik.

Aki tehát szeretné emlékezetessé tenni rendezvényét, mindenképp érdemes felkeresnie a selfiegep.hu honlapot, és szemezgetnie a szuper ajánlatok között. Érdemes megnézni, hogy milyen csodaszép fotó fal kínálattal várják az érdeklődőket. Ezek valóban nagy élményt jelentenek egy esküvőn.