Utánajártam az áraknak, majd elmentem PRP kezelésre

A különböző életmódok különböző élethelyzeteket és sajnos akár problémákat is teremtenek az életünkben. A sport egészséges, de ha nem egészséges mértékben űzzük, vagy nem tartjuk be a helyes testtartást, nem használunk megfelelő eszközöket, nagyobb bajt okozhatunk, mint amennyi előnyre teszünk szert. Arról nem is beszélve, ha eszeveszett és meggondolatlan diétákba vágunk bele, amivel csak tönkre tesszük a szervezetünket.

A sok számítógép és telefon használatnak köszönhetően bár sok információhoz gyorsan hozzájutunk, remek dolgokat alkotunk és hozunk létre digitálisan, azonban sajnos ezeknek a szokásoknak köszönhetően sokan megismerkedhettek már az ízületi gyulladással. Általános vélekedés az, hogy az ízületi gyulladást pihentetni kell, és nincs más teendő, de valljuk be ez sok esetben eléggé kivitelezhetetlen. Szerencsére találtam egy kezelést, ami rövid idő alatt megoldja a problémánkat.

Megtudtam, hogy mennyi az annyi: prp kezelés árak

Van egy kezelés, ami nagy segítség ízületi gyulladás esetén, valamint sportsérülések esetén is, illetve egyéb ízületi fájdalom és porckopás esetén is érdemes élni vele. Ilyen kezelést végez a Kelemed Plasztika, a kezelésnek a neve pedig PRP kezelés. A PRP egy rövidítés, ami az angol nyelvű Platelet Rich Plasma kifejezésből ered. Ez egy nagyon érdekes eljárás, ugyanis a kezelés során a Kelemed Plasztika nem juttat be semmilyen idegen anyagot a szervezetbe, hanem a páciensből vett vérből vonnak ki egy értékes vérplazma adagot. A vérlemezkékben gazdag plazma képes elősegíteni a sebgyógyulást a bennük rejlő növekedési faktornak köszönhetően.

A PRP kezelés úgy történik, hogy első lépésben fertőtlenítik a kezelendő felületet és dermabráziót hajtanak végre, majd pedig következik egy pakolás, ami kenőcsös, és amit 20-25 percig hagynak a kezelendő felületen. Ez a kenőcs nem marad véglegesen a testfelületen, hanem eltávolítják a 20-25 perces hatóidő letelte után, majd következik a rövid és nagyon vékony injekciós tűvel történő plazma beadás. A kezelt bőrt nyugtató krémmel kenik be.

A kezelés 2-4 hónapig is kitarthat, ez függ az életkortól, a bőrtípustól és a bőr állapotától, valamint egyéb tényezőktől is, így mindenképp egyéni kezelési tervre van szükség, amit a Kelemed Plasztika elkészít. Amennyiben a kezelés mellett dönt a páciens, fontos észben tartani, hogy vannak teendők, amiket be kell tartani a PRP kezelés előtt, amit egyébként magyarul Drakula-kezelésnek is szoktak említeni. Ezeket az információkat részletesen el lehet olvasni a Kelemed Plasztika weboldalán, valamint azt is, hogy pontosan milyen teendőkkel kell számolni a PRP kezelést követően.

Amiről még nem esett szó, de mindenkit nagyon érdekelhet, az pedig az, hogy hogyan is néznek ki a prp kezelés árak. Szerencsére nem kell aggódni, annak ellenére, hogy milyen különleges beavatkozásról van szó, az ára igen kedvező, mindössze 40 000 Ft / alkalom az 1 PRP csővel végzett PRP kezelés. Ha azt nézzük, hogy akár több hónapig is kitart, és leosztjuk az összeget, láthatjuk, hogy ez tényleg nem olyan nagy összeg.

A prp kezelés árak oldalon minden lényeges információ megtalálható az aktuális árral együtt, valamint ugyanitt lehet felvenni a kapcsolatot a Plasztika ügyfélszolgálatával is a lap alján megadott telefonszám vagy e-mail segítségével, valamint egy űrlapon keresztül időpontkérésre is lehetőség van. Ezen az űrlapon lehet javasolni egy tetszőleges napot, amikor megfelelne a konzultáció, ezt az időpontot mindig igyekeznek szem előtt tartani és amennyiben van rá lehetőség, a legpontosabban igazodnak hozzá.