A hűtő fűtő klíma a jó megoldás a jobb komfortérzet felé

Életmód. Az ember néha gondolkozhat azon, hogy mivel lenne jobb az élete, (több sport? mozgás? egészségesebb étkezés?), vagy hogyan tudna jobb élet színvonalon élni, stb. Sokan azt gondolják a pénz mindenre megoldás, de ahhoz, hogy a pénzzel jól tudj bánni, szükség van észre is, na meg tapasztalatokra. A sajátodéra, és másokéra. Ha mások tapasztalatait is számba veszed életed során, fontos hogy ezek a tapasztalatok őszinték legyenek. Így én próbálom őszinte emberekkel, családtagokkal és barátokkal körülvenni magam, és akit csak egyszer is hazugságon kapok, az onnantól kezdve számomra már nem létezik többé. Én nem hiszek a második esélyben, ha valaki egyszer hazudik, az másszor is megteszi, és lehet másodjára már olyan jól csinálja, hogy észre se veszed. Ha meg hülyére vesznek, az mindenkinek kellemetlen. Szerencsére most a barátaimban teljesen meg tudok bízni és adok a szavukra, legyen szó akár nagy vagy kis dolgokról. Az egyik legjobb barátnőm Csilla. Csilláról azt kell tudni, hogy nagyon vidám és talpraesett személyiség. Emellett még okos is. Régen lakótársak is voltunk, de mostanra már mindkettőnknek családja van, és ezért csak ritkán találkozunk. Csilla nagyon szerencsés. Jó fej a férje, és odaadó apa. Én sajnos elváltam és egyedül maradtam a nagy házban a sok gyerekkel. Egy nap Csilla nálunk volt (épp volt mindkettőnknek ideje), és beszélgettünk amikor is erre terelődött a téma:

 • Figyelj már, olyan szép a házad, csak egy dolog hiányzik belőle.
 • Mi az az egy dolog?
 • A klíma!
 • A klíma?
 • Igen az. A hűtő fűtő klíma lenne nektek a legjobb megoldás szerintem, hiszen az a típus az Rcoolnál most akciós, és – 25°C külső hőmérsékletig jól fűti a házat, nyáron pedig nem kell aggódj a meleg miatt.
 • Jól hangzik. Még nem is gondolkodtam el ezen. És mennyibe kerül a szállítás meg a beszerelés?
 • Az Rcoolnál az ingyenes. Vagy mondhatni, benne van a már akciós árban. Ezért is gondolom, hogy az lenne számodra a legmegfelelőbb. Ebbe a szép házba jól mutatna a falon!
 • Szerintem is. Valahogy mindig is éreztem, hogy kell ide még valami.
 • Az Rcool klíma nem csak hűt és fűt, hanem párátlanít is, így tehát a közérzetedet is javítani fogja! Meglásd!
 • Oh, nagyon kedves vagy Csilla. De mióta a férjem elment, én már nem tudok ezekkel foglalkozni, nincs időm a munka, és a gyerekek.
 • De én szívesen segítek. Csak azt kell tenni, hogy felmegyünk az Rcool oldalára, és megrendeljük kényelmesen otthonról. Nem kell sehova se menj, nem kell az idődet töltsd vele, nagyon egyszerű!

Csillának igaza volt. Miután megittuk a kávét, felmentünk az oldalra és kényelmesen megrendeltük a klímaberendezést. Minden úgy történt, ahogy Csilla mondta. Nagyon kedvezőek voltak az árak, és egyszerű volt a rendelés. Minden szempont meg volt adva pontosan, és a garanciáról is biztosítottak. Klímát rendelni komoly dolog. De mégis olyan könnyedén ment, és Csillába megbízom, mert ahonnan ő rendel és azt mondja rá, hogy jó, akkor az tényleg jó.

Mikor kijött a klímaszerelő pont Csilla is nálunk volt. Boldogan üdvözölte a szakembert, hiszen náluk is ő csinálta meg a klímát. Mindketten örültek, hogy ismerős arcot láthatnak. A szerelő kedvesen érdeklődött, hogy minden rendben van-e Csilláék klímájával, Csilla pedig biztosította, hogy perfektül működik. A szerelőnek jól esett ezt hallania. Aztán hozzálátott az enyém felszerelésének és hamar el is készült a munkával. Csodásan nézett ki a lakásban, passzolt a bútorokhoz és a lakás kialakításához. Megköszöntem a jó munkát, és azt mondtam, hogy fogom őt még ajánlani az ismerőseimnek. Ő nagyon hálás volt, és ugyanakkor én is.

De ami a lényeg, az új klímának köszönhetően én is jól éreztem magam otthon. Tényleg javult a közérzetem és a gyerekek is nagyon örültek neki. Ami nekem a legfontosabb!