A BioCity áruházzal kezdtem teljesen új életet

Már egy jó ideje érlelődött bennem a gondolat, de csak az elmúlt 1 évben sikerült valóban meg is valósítanom a teljes életmódváltást. Ebben a legnagyobb segítségemre a biocity.hu oldal volt, tulajdonképpen ők adták meg az utolsó löketet, hogy a teljes életmódváltás útjára lépjek.

Alapvetően úgy bukkantam rájuk, hogy immunerősítés ügyében kutakodtam a neten, de mivel a BioCity egy igazi mindenes webshop, így, miután bepakoltam a kosaramba a teljesen bio megfázás elleni készítményemet, még tudtam, hogy ezen az oldalon maradnom kell nézelődni.

immunerősítés

Rengeteg kincset lehet itt találni, ugyanis legyél akár gluténérzékeny, laktózérzékeny, kövesd akár a paleo vagy a vegán étrendet, a biocity.hu oldalán biztos, hogy minden ételt és italt megtalálsz. Kenyerek, lisztek, növényi tejek, édességek, rágcsálni valók. Ezek mind-mind természetes alapanyagokból készültek, mindegyik bio, így bárki bátran fogyaszthatja őket.

Amióta rátaláltam erre az oldalra, én is innen rendelek szinte mindent, hiszen még a lakásból sem kell kimozdulnom érte, egyszerűen csak bepakolom a virtuális kis kosaramat, és pár napon belül a GLS futár már hozza is a rendelésemet. Néha amikor bizonytalan vagyok abban, hogy éppen otthon tudok-e lenni a csomagérkezésekor, akkor a Pick Pack pontra kérem a cuccokat, mert azt akkor veszem át, amikor csak akarom, vagyis úgy értve, hogy mikor a futár leadja ezen a ponton, kapok egy SMS-t és innentől számítva van 1 hetem, hogy felvegyem.

Amiért még nagyon ajánlom mindenkinek a biocity.hu oldalát és teljesen bizonyítja, hogy tényleg egy “mindenes” bio bolt, hogy az életeken, italokon és gyógyszereken kívül, krémeket, tusfürdőket és háztartási szereket is lehet kapni. És igen! Ezek is mind természetes, bio alapanyagokból készültek. Innen rendeltem életemben először, mosóparfümöt és méhpempős dezodort is.

Aki még nem annyira jártas ebben a bio világban, annak azt tanácsolom, hogy egy kis bemelegítésként olvasson bele a BioCity blog oldalán lévő cikkekbe. Az itt lévő bejegyzések száma folyamatosan bővül és segít eligazodni ebben az új egészséges világban. Mindegyik cikk nagyon érdekes és hasznos tud lenni, függetlenül attól, hogy neked éppen releváns vagy sem. Nagyon jó érthető nyelvezeten írták meg ezeket a cikkeket, így még akkor is minden teljesen tiszta és érthető lesz, korábban soha nem olvastál ilyeneket. Az érdekes cikkek mellett pedig még nagyon jó kis receptekre is rá lehet bukkanni elvétve, én például így találtam rá egyik díjnyertes túrókrémes finomságomra, ami nem mellesleg vegán is.

Bár a webshopban mindent IS meg lehet venni, a fizetés kényelmes és biztonságos, tudom, hogy vannak olyanok akik nem szeretik az online vásárlást. Ő nekik sincs elveszve minden lehetőségük, ugyanis a BioCity-nek nem csak webáruháza van, hanem személyesen is el lehet hozzájuk látogatni Szegeden. Egyébként a bolt története 10 évre nyúlik vissza. Akit érdekel, erről is találhat egy kedves kis bejegyzést az oldalon, ami szépen leírja ennek a 10 évnek a történetét.

Alapvetően tehát legyen szó immunerősítésről, speciális étrendről, vagy bio háztartásról, akkor mindenképpen érdemes bevetni a biocity.hu termékeit!