Jótékony életmódváltáshoz én a természet közelségét ajánlom!

Bár ezzel talán most nem találtam fel többet a langyos víznél, mégsem lehet elégszer elmondani, mert nem veszik komolyan: természetbe kell menni, de még jobb közel hozni azt az otthonunkhoz!

Nem, parkba járni nem elég a minőségi életmódváltáshoz. Költözzetek vidékre. Bármely városi lakás árából egy, a várostól távolibb kistelepülésen már kertes ház vásárolható, utána pedig egy dolgotok van, ha az én tanácsaimra hagyatkoztok: ellátogatni a gazdabolt.hu-ra!

Nem azért, mert náluk minden lesz, ami egy kert, vagy udvar rendebrakásához kell (nem csak ezért), de ők segítenek másként is, hogy ezeket a területeket otthonosabbá tegyük. Bármikor fordulhatunk hozzájuk tanácsért: milyenek a kerti fűfajták, milyet rendeljünk közülük, mit kezdjünk a fákkal az udvaron, vagy a kertben, minek az ültetésébe fogjunk stb…

Velük sikerülni fog életben tartani a természet nekünk termő szeletét, akkor is, ha még csak először állunk szemben ilyen feladattal!

Gyümölcs, zöldség, de a díszkert is ott található a termékkategóriáik között. Akárcsak a bio-, a szőlő-, a dísznövény, vagy szobanövény fülek – végső soron tehát nekivághatunk a növénygondozásnak már jelen lakhelyünkön is (hogy edződjünk), ha a város magunk mögött hagyása még csak kiforratlan terv, de a szándék megvan rá.

Úgy találtam rájuk, hogy engem is mozgatott a Vetőmag, hagyma, gumó Jó Áron történő beszerzése. Olyat fűmagot akartam végre, ami bírja a szárazságot, ami idén nyáron is szomorú sárga enyészetté változtatta az udvart. Akkor láttam, hogy akad jócskán minden másból is, és fogadják több fórumon is a kérdéseinket. Nagyszerű hely a neten, nem csak bevásárlásra! De kertészkedőknek mindenképp: gazdabolt.hu.

kerti fűfajták