A motorunknak is szüksége van a minőségi gondoskodásra

Igyekszem a mindennapi rohanások közepette azért odafigyelni magamra. Nagyon nem egyszerű, de szerencsére nagyon sok hasznos életmód magazin, weboldal van, ami segít abban, hogy jó tippeket és változatos tanácsokat kapjak. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy nemcsak nekünk hanem a használati tárgyainknak, így például a motorunknak is szüksége van a gondoskodásra. Épp ezért nagyon örültem, hogy rátaláltam a MotorTire weboldalára.

Van egy nagyon szép, klasszikus Harleym, amelyet még az apámtól kaptam meg, amikor ő már abbahagyta a motorozást. A motorgumik már nagyon el voltak használódva, és készültem egy hosszabb túrára, ezért mindenképp ki akartam cserélni a régieket. Ezért jött kapóra nagyon a MotorTire, hiszen itt a felhasználóbarát szűrőnek köszönhetően gyorsan megtaláltam a keresett motorgumit, és már meg is rendeltem. Ezután már csak időpontot kellett foglalnom ahhoz, hogy be is szereljék nekem a megrendelt motorgumikat.

A MotorTire-nál valóban a minőség az első

Maga a weboldal egyébként nagyon jól nézett ki, és valóban arra szolgált, hogy az ember rövid keresgélés után, könnyedén megtalálja a keresett motorgumit. A MotorTire mindenre gondolt, amikor kialakította az igen részletes szűrőjét. Így nekem sem tartott sok ideig, hogy megtaláljam azt a motorgumi típust, ami a Haleymra passzol.

Amúgy elolvastam, hogy 2008 óta foglalkoznak motorgumival és azok felszerelésével. Ez is azt mutatta számomra, hogy valóban tapasztalt szakemberekkel van dolgom, akik minőségi szolgáltatást nyújtanak a motorrajongók számára. A választék elképesztően nagy, így szerintem mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb motorgumikat, amit időpont egyeztetés után fel is szerelnek.

Amikor elmentem a leegyeztetett időpontra, újabb kellemes csalódás ért, mivel egy percet sem várakoztattak meg. Maximálisan elégedetten távoztam tőlük, ezért mindenkinek csak ajánlani tudom a MotorTire szolgáltatásait.