Itt volt az ideje most már ennek is

Mindig is fontos volt számomra az egészséges életmód. Egyáltalán nem az a fajta nő vagyok, aki azt mondja, hogy egy kocka csoki is már végzetes és, hogy a plusz kilók tök cikik, a narancsbőrről meg ne is beszéljünk. Nem, én nem ez vagyok. Én csak azt mondom, hogy mértékletes vagyok, és tudom, hogy mikor hol van a határ. Én is imádok popcornt enni egy izgalmas film nézése közben, de tudom, hogy ha estére ez a programom, akkor az nap nem eszek meg egy egész tábla csokit az irodában.

Odafigyelek az étkezésemre, mindenből csak egy kicsit eszem. Nem éheztetem magam, nem koplalok, nem is mondom, hogy nonstop diétázom. De én nem iszom például szénsavas, cukros üdítőket, nem eszem heti háromszor fagyasztott pizzát, nem tolok be egy egész doboz fagyit egy hétvégén, csak mert úgysincs mit csinálnom, mert otthon vagyok és nem megyek szórakozni.

A sportolás is hozzátartozik. Szeretem, amikor alaposan kimozgom magam és a végére jól elfáradok. Ettől este is sokkal jobban alszom, és hidd el, az én életem is nagyon stresszes, emiatt az alvás is nehéz dolog az én számomra is. Viszont, amikor mozgok és tornázom, akkor jól érzem magam. És senkinek sem árt, ha mozog egy kicsit, nem kell ellustulni és semmit nem csinálni, azt csinálják a lajhárok.

Talán ennek is köszönhető, talán nem, talán közrejátszik, talán nem, de amikor a férjemmel úgy döntöttünk, hogy babát szeretnénk, hát, hogy is mondjam, könnyen ment a dolog. Nem kellett sokáig próbálkozni ahhoz, hogy teherbe essek. Szépen elkezdtünk készülni. A lakásunk elég tágas, volt egy szoba is volt, ahol igazából semmi fontosat nem tároltunk, szóval abból lett a babaszoba.

Kifestettünk, vettünk bababútorokat, babaruhákat, játékokat, persze sok mindenkitől kaptunk még cuccokat, viszont a babakocsit azt akkor még nem sikerült elintézni. Úgyhogy eljött aztán az ideje annak is, hogy ezt elintézzük, ugyanis ez volt az egyik olyan dolog, amit elég sokáig húztunk.

Multifunkciós babakocsit akartunk venni mindenféleképpen, hiszen olvastunk nem egy cikket róla, és szerettük volna, ha a legjobb és legstrapabíróbb babakocsit találnánk meg magunknak.

Találtunk végül egy babakocsit a babakocsik.hu weboldalon, ami nagyon megtetszett nekünk. Még a rázós utakon is kényelmesen tud benne utazni a baba, meg sem érzi a külső hatásokat. Ez azért van, mert az első kerekeiben integrált teleszkópos felfüggesztés van, ez az ami biztosítja a picinek a kényelmet és a biztonságot. Olyan technológia van benne, aki biztosítja, hogy a kerekek ne távolodjanak el a talajtól, amikor elforgatjuk a sport ülőrészt. Ráadásul a váz összesen 3,4 kilogramm súlyú, ami teljesen megfelelő. Az oldalon számos képet lehetett erről a babakocsiról találni és még videó is van arról, hogyan kell összecsukni vagy éppenséggel kinyitni a babakocsit.

Megnéztük az elérhetőségeket az oldalon, és láttuk, hogy amúgy nincsenek is annyira messze tőlünk. A nyitvatartási idő is kedvezett számunka, mert hétköznap akkor is el tudtunk menni, amikor a férjem végzett a munkában. Úgyhogy el is mentünk az üzletbe, elmondtuk, hogy mit szeretnénk, hogy miért jöttünk, ők pedig készségesen segítettek nekünk mindenben. Nagyon örültem,hogy végül ezt is sikerült elintézni. Mire nem jó az internet, szokták mondani. Örülök neki, hogy ezzel is végeztünk, és annyira azért mégsem kellett sietni.