Rutin, a takarításban is!

Az életmódomban a napi, heti és a havi rutin is nagyon fontos a számomra. Az egész életemet eszerint élem, már annyira hozzászoktam, hogy nem is tudnám máshogy. Legelőször a kislányom születése után, a takarítási rutin lett az első, amit bevezettem. A baba nevelése mellet az egész lakásunk egy hatalmas káosz volt és én már nem bírtam tovább, valamit lépni kellett.

Elkezdtem mindent rendszerezni és az időmet beosztani, és működött! Sokat olvasgattam takarítás témában és akkor találtam rá a https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek oldalra. Mivel akkor már kicsit megszállottja voltam a „minél gyorsabban, minél hatékonyabban” témának, így el is olvastam mindent ott, amit lehetett. A Greenway egy olyan cég, akik takarítógépeket adnak bérbe (többnyire ugyan céges kihívásokhoz, akár ipari volumenben) rendkívül kedvező feltételekkel.

A rugalmas bérlés mellett teljeskörű, 24 órán belül elérhető ingyenes szervizszolgáltatásuk, és rengeteg különféle gépük van, amik közül mindenki megtalálja a neki megfelelőt. A https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek fül alatt meg lehet nézni minden gép fontosabb paramétereit és a takarítógépekhez járó tartozékokat is. Persze nagyon sok gépük nagyobb méretű takarításra van tényleg, de a magánemberekre is gondoltak, ami miatt kisebb, ám annál alaposabb gépeik is elérhetőek, akár időszakos bérlésre is. A referenciájuk pedig egyszerűen elképesztő! Elég arra ránézni, hogy az ember tudja, hogy megbízható cég ajtaján kopogtat.

Amióta megtaláltam az oldalt, azóta minden szezonális nagytakarítás alkalmával a Greenwayt választom!